Make your own free website on Tripod.com

-----

Tässä nyt kaikenlaista turhanpäiväistä tietoa minusta ja kaikesta mitä onkaan tapahtunut joskus... Kuivaa tekstiä siis, eli ei mitään hirmuisen kiinnostavaa. Tietysti jos kiinnostaa niin ei kun lukemaan :)

Mistä kaikki alkoi?
 
2004 keväällä aloitin hoitamaan Siittola Sirocossa ensimmäistä "virtuaali hoidokkiani" Pikku-Liinukkaa. Nopeasti innostuin uudesta harrastuksestani ja melkeimpä päivittäin kirjoittelin hoitotarinoita Sirocossa. Ystäväni Anna minut alun perin houkutteli mukaan, joten häntä voi tästä kaikesta syyttää ;) Anna oli astuttanut itselleen tilausvarsan Sirocosta ja pian sitten syntyikin Kilen-Pujo, Annan rakas suojatti. Minä sitten pohdin että olisi tuo oma virtuaali hevonen erittäin mukava olla... Liinukkaa minulle ei tietenkään myyty mutta ostin Pikku-Ukon, Sirocon yhden myytävänä olevan oriin. Tällä astutin Liinukan ja sain toisen hevoseni T.P Pikku-Kimulin. Hevoskantani oli siis kasvanut parissa kuukaudessa jo kahteen omaan ja yhteen hoitohevoseen. Annakin oli hankkinut lämminveri ravurin itselleen ja yhdessä pohdimme että Siittola Sirocco taitaa olla liian pieni meille kaikille... Joten eikun Geocitiekseen yrittämään sivujen rakennusta. Tietenkään me ei osattu Geon vaikeita koodeja, joten vaivuimme epätoivoon. Onneksi siskoni Marjo K. Ratsutalli Purppuran omistaja ja Aurinkokissa albumin pitäjä, opasti meidät Tripodiin ja näytti miten helposti tämä tallin teko onnistuu täällä. Niin TeamTonttu&Company lähti valmistumaan hurjaa vauhtia.
 
Omat sivut lähtevät kayntiin ja kuinka tallini hevoset ovat minulle tulleet
 
Aluksi tallimme oli perinteinen alottelijoiden tekele, eli aivan järkyttävä... Kaikki hevoset oli päästä vedettyjä, suvuttomia raukkoja joilla ei kilpailtu. Anna sitten lähti VRER:in puuhiin mukaan ja tajusi miten tärkeä hevosen suvukkuus voisi ollakkaan. Eli hevoset myytiin ja uusia suvukkaita hienoja heposia tilalle. Tässä vaiheessa myin myös Pikku-Ukon. Anna painottui noihin raveihin hevosten kanssa ja minä itse hankin heinäkuun lopuilla Dollar´s farmilta astutuksen Dollarin Varaslähdöllä omalle russilleni Al Qaidalle (minulle yksi tärkeimmistä hevosistani) ja niin syntyi Dollarin Terrorisri. Löysin myös myytävänä olevan shetlanninponin Haapalan ravitallilta, Haapalan Gildan. Näin oli raviponi kantani lähtenyt kasvuun. Pohdiskelin että kaksi ponia joilla kilpailen on liian vähän joten ostin tilausvarsana Dollar´s Farmilta Dollarin Adorable nimisen russ tamman.
Tässä vaiheessa minulla siis oli hevoset nimeltä T.P Pikku-Kimuli, Al Qaida, Dollarin Terroristi, Dollarin Adorable ja Haapalan Gilda.
 
PKK, eli piirretyillä kuvilla kunniaan
 
Olen aina ollut innokas piirteliä ja varsinkin hevospiirrustuksia minulla kertyi pöytäni laatikkoihin. Löysin sitten PKK:n ja osallistuin Adorablella ensimmäisiin näyttelyihin. Ensimmäisissä näyttelyissä meidät hylättiin koska sivut eivät toimineet (mahtava alku) mutta pian alkoi Adolle kerääntyä Eo-sertejä ja muutama KtK. Annakin innostui PKK puuhista ja piirsin hänelle Caliente Ninin kuvat joilla Anna pääsi menestymään piirrettyjen kuvien maailmassa.
Pian oli Adorablesta jo tullut VIP-MVA fn, eli olimme tavoittaneet jo kaiken mahdollisen. Tahdoin pysyä mukana PKK:n toiminnassa ja ilmottauduin tuomarikokeeseen, päästen sen läpi. Pidin paljon tuomarin hommistani vaikka virheitä tapahtui ja niistä sain kyllä kuulla... 2005 alussa sitten totesin että oli tuomaroinnista hohto mennyt ja lopetin tehtäväni puolen vuoden tuomaroinnin jälkeen.
 
Loppu häämöttää
 
2004 marraskuussa muistaakseni myin Al Qaidan Tepalle (Rodrikalle) sen entiselle hoitajalle. Päätin että nyt kun minulla oli yksi hevonen poissa niin voisin hankkia toisen. Astutin siis yhden Annan tammoista N.I.N Hymypojalla ja niin sitten syntyi Tonttulan Ninja-Poika, T&C:n ensimmäinen sh kasvatti.
Ninjan syntymän aikoihin aloin pohtia omaa tallia. Kerran myöhään yöllä kun en saanut nukuttua syntyi mielessäni nimi YT Rinkeli tai pidemmin Yksityistalli Rinkeli. Silloin tosin ajttelin että turhaan minä nimeä pohdin, enhän koskaan TeamTonttu&Companya hylkää. Kuitenkin silloin yöllä jäi takaraivooni itämään ajatus. Sitten 17.1 2005 hetken mielijohteesta menin Tripodiin ja kirjauduin uudella nimellä. Tästä lähti liikkeelle Hirmuinen puurtaminen sivujen kanssa.

Minusta itsestäni:
 
Nimi: Kati K.
Seura: RED
Syntymä vuosi: 1989
Kaupunki: Mikkeli
Lyhyt luonne kuvaus:
Miä oon tällänen "mörökölli", hiljainen, ainakin väsyneenä (eli aina...) Tarvittaessa osaan käydä kaikkiean hermoille "persoonallisen" huumorin tajuni takia. ;)

Miten syntyi tallini nimi?
 
Kuten jo tuossa tuskaisen pitkässä historia sepustuksessa mainitsin, nimi syntyi myöhään yöllä lokakuun aikoihin 2004. Nimellä kuitenkin on yksinkertainen selitys: se tulee toisesta nimestäni Inkeri. Pikku tyttönä sanoin aina itseäni Kati Rinkeliksi ja nykyään vanhempani jaksavat vitsailla siitä. Olen kuitenkin enemmän tai vähemmän "kiintynyt" rinkeliin. Rinkeli itse asiassa kuvaa minua aika hyvin. "Kuiva ja mauton, (ainakin minusta) vaalea, pyöreä..." Ompas minulla taas mielenkiintoisia aatteita itsestäni :)


(C) Anna V.


(C) Anna V.